Wie ben ik

 

Mijn naam is Mariëlle Worm. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Door het volgen van de Hoger Kaderopleiding Pedagogiek, diverse gedragstherapeutische trainingen en (werk)ervaringen, heb ik mijn passie voor coachen en trainen ontdekt.

 

Mijn drijfveer?

Ik geniet van het vertalen van (emotionele) behoeften in praktisch uitvoerbare adviezen. Mijn vermogen tot goed luisteren, zorgt ervoor dat de ander zich gehoord, gezien en begrepen voelt. Mijn vermogens tot inleven, analyseren en actief begeleiden dragen positief bij aan het vinden van de meest passende ontwikkelingsweg. Het geeft mij veel voldoening om een kind en zijn ouders te kunnen begeleiden richting meer levensgeluk.

 

Waar staat De Vlindertuin voor?

De Vlindertuin staat symbool voor een behaaglijke omgeving, met beschutte en veilige plekjes, waarin het kind de voeding vindt die het nodig heeft om weer verder te kunnen groeien en tot bloei te kunnen komen. Een kind kan voor kortere of langere tijd in de tuin verblijven en, nadat het de honger gestild heeft, weer verder vliegen. De tuin wordt met liefde onderhouden vanuit de idee “when a flower does not bloom, you fix the environment in which it grows, not the flower”.

 

Uitgelichte diploma’s en certificaten

  • HBO pedagogiek - Fontys Hogescholen
  • Hoger Kaderopleiding Pedagogiek– Fontys Hogescholen
  • Opleiding Kindercoach– BGL
  • Post-hbo opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker– Rinogroep Zuid
  • Opleiding tot energetisch kindercoach - Lilianders
  • Licentie Schateiland Expeditie– Schatgravers