Ervaringen van anderen

Anoniem

Mariëlle heeft met onze zoon o.a. gewerkt aan zijn zelfvertrouwen. De coaching goot ze steeds in een andere vorm passend bij het kind; In spelvorm of creatief of dmv een boek/verhaal. Ze is rustig en geduldig. We kregen bruikbare tips om thuis mee aan de slag te gaan. Aan het eind van het traject gaf onze zoon zichzelf een prachtige 8 voor zijn zelfvertrouwen. Bedankt Mariëlle.

Anoniem

Mariëlle heel erg bedankt voor je fijne coaching. Onze dochter kwam met faalangst bij jou en wat een verschil heb je gemaakt. Ze is veel zelfverzekerder. Ook ons heb je geholpen met hoe wij haar kunnen helpen. Wij kijken er met veel positiviteit op terug.

Dree Mulders

Om bij een bepaalde cliënt meer zicht te krijgen in de functie van het probleemgedrag, om vandaaruit passende begeleidingslijnen uit te kunnen zetten, heb ik Mariëlle benaderd. Op basis van actuele dossierinformatie, zonder de cliënt zelf ontmoet te hebben, lukt het Mariëlle om door te dringen tot de kern van de problematiek. Nee, niet zoals deze letterlijk beschreven staat, maar door erachter te willen kijken en door de gegevens over de volle breedte van de schriftelijke rapportages met elkaar te verbinden en te analyseren. Diagnoses en daarop gebaseerde begeleidingslijnen worden door haar - goed beargumenteerd - in twijfel getrokken en van alternatieven voorzien.
Zelden ben ik zo goed voorbereid het eerste gesprek in gegaan met ouders, begeleiders en andere specialisten. De volledige koerswending die vanaf dat punt ingezet is kon ter plekke rekenen op volledige steun van alle betrokkenen en is ook nadien succesvol gebleken.
Dree Mulders, orthopedagoog, gz-psycholoog en conflictmediator, verbonden aan Maatschap Venster, Tilburg. www.maatschapvenster.nl

Anoniem

Marielle heeft onze vraag om onze zoon te helpen bij het sneller in slaap vallen en het verminderen van het bedplassen uiterst kundig opgepakt. Dat begon met een gedetailleerd voorgesprek met ons als ouders waarvoor zij alle tijd nam en waaruit direct haar expertise bleek. Vervolgens is zij met onze zoon gaan werken. Hierbij stond altijd centraal dat hij zich op zijn gemak voelde, en dat was mede door het geduld van Marielle altijd het geval. In de sessies werden enerzijds praktische handvatten en tips geboden en anderzijds een professionele onderbouwing van de gezette stappen die voor ouder en kind goed te volgen waren. Ook gaf Marielle na elke sessie een terugkoppeling via mail zodat we hier thuis mee aan de slag konden. Dit heeft ons zeker geholpen, waardoor het sneller slapen beter lukt en bedplassen (bijna) over is.

Anoniem

Mariëlle, bedankt voor je goede coaching, ondersteuning en advies rondom het slaapprobleem bij onze zoon. Hij heeft nu goede handvatten om rustig de nacht in te gaan en is zeker sterker geworden door de sessies.

Plaats uw reactie

privacyverklaring